Suntem mândri să evidențiem cele mai bune rezultate obținute de elevii noștri în probele individuale și pe echipe. Performanțele lor excepționale au adus onoare Școlii noastre de Sport și ne-au plasat în topul competițiilor sportive din regiune și chiar la nivel național și internațional.

Rezultatele deosebite ale elevilor noștri la probele individuale includ:

Medalii la Campionatele Naționale: Sportivii noștri au reprezentat cu succes școala la campionatele naționale la haltere, la  judo la șah,  și au obținut medalii, consolidând astfel reputația școlii noastre ca centru de excelență în sport.

În ceea ce privește probele pe echipe, suntem deosebit de mândri de: fotbaliștii noștri echipele de vârsta: U9, U11, U13, U14, U15, U17.

Echipa de fotbal: Sportivii noștri de la echipele de fotbal U13, U17, au obținut succese notabile în Campionatul Republicii Moldova zona ,,A” , calificându-se în Divizia Națională sezonul 2023-2024.

Echipa de Handbal: Elevele noastre pasionați de handbal au format o echipă unită și talentată, care a obținut locul 3 Campionatul RM.

Aceste rezultate reprezintă o dovadă a angajamentului nostru față de dezvoltarea sportivă a elevilor noștri și ne încurajează să continuăm să investim în pregătirea și formarea lor pentru a atinge noi înălțimi în performanță sportivă.

Felicitări tuturor sportivilor noștri pentru eforturile lor remarcabile și pentru aducerea mândriei și recunoașterii în Școala Sportivă ,,Dumitru Atanasov” !

Sunteți modele și sursă de inspirație pentru întreaga noastră comunitate sportivă. Împreună, vom continua să construim un viitor de excelență și să promovăm valorile sportive, dedicării și succesului.