Anunțuri și evenimente

Campionatul Școlii Sportive ,,D.Atanasov” Memorialul,,Veaceslav Hmeli” 2023

La data de 16.12.2023 a fost o zi minunată la Campionatul Școlii Sportive ,,D. Atanasov” în memoria maestrului ,,Veaceslav Hmeli”! 110 de copii din raionul Sângerei au participat la acest eveniment.

Un salut de încurajare din partea autorităților locale, precum Președintele Raionului, dl Cristian Cainarian, și Viceprimarul orașului Sângerei, dl Cucoș Andrei le-au urat tinerii judocani succese, menționat importanța dea practicarea sportului, în special a judo-ului.

Evenimentul a fost și despre bucuria sărbătorilor de iarnă, avându-l pe Moș Crăciun ca oaspete special, aducând zâmbete și cadouri pentru toți copiii prezenți. Au fost momente pline de emoție, cu recitări de poezii și cântece care au adus veselie în inimile tuturor.

Felicitări campionilor și premianților acestui Campionat, și tuturor celor care au participat și au făcut această zi memorabilă prin pasiunea lor pentru judo!🥋Prezența fratelui lui Veaceslav Hmeli la eveniment, cuvântul său de salut a adus o amprentă specială și emoționantă asupra memoriei și moștenirii lăsate de Veaceslav Hmeli în cadrul Școlii Sportive ,,D. Atanasov”.

Efortul antrenorilor – Cristina Gîscă-Sîrbuleț, Grădinaru Mihaela, Patron Natalia, Oșlobanu Sergiu, Chelmescu Nicolae și Viorel Midrigan – au contribuit la succesul acestui campionat. Prin dedicarea lor în pregătirea și îndrumarea tinerilor judocani, au făcut posibilă o astfel de competiție de calitate.

De asemenea, sprijinul din partea Serviciului Tineret Sport Sângerei este esențial pentru a aduce astfel de evenimente la viață și pentru a oferi oportunități tinerilor de a se implica în sport și dezvoltare personală.

P.S: Acest campionat a fost mai mult decât o simplă competiție sportivă, efortul colectiv al antrenorilor și al Serviciului Tineret Sport Sângerei sunt cu adevărat lăudabile. Mulțumim tuturor celor implicați pentru că au făcut această zi atât de specială și memorabilă pentru noi toți! 🥋✨

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *