Noutăți, Anunțuri și evenimente

Ceremonia de premiere a echipelor de Fotbal U13 și U17

Cu mare bucurie și admirație, transmitem cele mai sincere felicitări echipei de fotbal pentru obținerea locului întâi în Campionatul Republicii Moldova la Fotbal divizia ,,A” în acest sezon! Echipa U13 condusă de antrenorul Patron Aurel, care a demonstrat o performanță extraordinară, fiind adevărații campioni pe terenul de fotbal. Victoria voastră nu este doar rezultatul talentului individual, ci și al muncii în echipă și al coeziunii pe care ați arătat-o pe teren. Antrenorii : PATRON AUREL, CHIȚAN VASILE și ȘUȘU CHIRIL, au demonstrat că prin colaborare și susținere reciprocă se pot obține rezultate remarcabile. Sunteți o echipă puternică și solidă, iar acest prim loc este recunoașterea înaltă a tuturor eforturilor voastre.

Tot astăzi au fost înmânate medaliile de bronz echipei U17, cu obținerea locului 3 în Campionatul Republicii divizia ,,A” condusă de antrenorul CUCOȘ EUGEN. Suntem mândri de fiecare jucător și de fiecare membru al echipei. Ați demonstrat că sunteți adevărați profesioniști, model de disciplină și determinare. Reușiți să inspirați tinerii și să deschideți calea pentru viitoarele generații de fotbaliști promițători. Felicitări pentru obținerea locului 3 și pentru toate performanțele voastre în acest sezon ! Sunteți o echipă extraordinară și suntem mândri să fim în spatele vostru. Continuați să inspirați și să încântați cu talentul și pasiunea voastră față de fotbal.

Meritați toate laudele și recompensele pentru această performanță remarcabilă (U13 și U17)

Invitați de onoare la eveniment au fost : Vice-președintele raionului Sângerei dl Iulian Eremei, Vice-primarul or. Sângerei dl Andrei Cucoș, Șef Serviciul Tineret și Sport dl Onceanu Viorel, membrii asociației raionale de fotbal Sângerei dl Hurs Vladimir, dl Doga Vasile , dl Spînu Mihail.

Vă urăm multă putere și sănătate pentru competițiile viitoare și suntem siguri că veți continua să ne încântați cu jocul vostru excepțional !!!

La fel, mulțumim Consiliul Raional Sângerei pentru susținere financiară și încurajare pe parcursul întregului campionat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *