Noutăți

Echipa de handbal obține locul 3 la Turneul de Handbal din Galați

Felicitări echipei de handbal junioare a Școlii Sportive „Dumitru Atanasov” pentru ocuparea a locului 3 la Turneul de Handbal din Galați România, categoriei de vârstă 2010-2012, care s-a desfășurat în perioada 9-11 iunie.

Performanța echipei a fost obținută în urma unor meciuri intense, demonstrând spirit de echipă și talentul. Rezultatele detaliate ale meciurilor sunt:

  • ȘS „D. Atanasov” – ACS Lucian Bute: 28:42
  • ȘS „D. Atanasov” – CSM Galați: 43:33
  • ȘS „D. Atanasov” – Viitorul Oțelul Galați: 27:12
  • ȘS „D. Atanasov” – Dunărea Brăila: 25:27

Succesul echipei este rezultatul eforturilor depuse de elevi, antrenori și a sprijinului consistent primit din partea mai multor actori cheie.

Dorim să adresăm sincere mulțumiri:

  • Administrației Școlii Sportive „D. Atanasov” pentru organizarea impecabilă a transportului, cu sprijinul Direcției Educație Sîngerei.
  • Companiei FLV-ASCENT SRL și „dōTERRA Healing Hands” pentru inițierea și finanțarea proiectului „Respect prin Handbal”, datorită căruia visul copiilor din echipa de handbal a devenit realitate, beneficiind de transport gratuit, mese și cazare la hotel.

Acest turneu reprezintă o etapă importantă în parcursul echipei, contribuind la acumularea de experiență, consolidarea spiritului de echipă și creșterea performanței sportive. Suntem convinși că elevii vor continua să ne bucure cu rezultate frumoase în viitor.

Felicitări încă o dată echipei și le dorim mult succes în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *