Anunțuri și evenimente

,,GALA SPORTULUI’’ 2021

La data de 13.02.2022 în premieră, în incinta Școlii de Sport ,,D. Atanasov” împreună cu suportul consiliului raional s-a organizat și desfășurat un eveniment remarcabil
,,GALA SPORTULUI’’ 2021
Oaspeții de onoare care ne-au onorat cu prezența : Grigore Corcodel, președinte al raionului ; Curciuc Mihail, șef adjunct Direcția Educație Sîngerei ; Ion Galus, consilier raional.
Cu o deosebită considerație, administrația școlii a oficializat premierea și decernarea titlurilor și a rezultatelor obținute prin munca asiduă și dragoste față de sportul ales a celor mai buni sportivi care au obținut victorii la nivel raional și Republican ??fiind decorați cu diplome, premii bănești?, ?trofeie, costume sportive și rucsacuri ??cu logoul Școlii de Sport. La fel cu diplome și costume de sport au fost premiați și antrenorii instituției care depun tot efortul pentru ca sportivii noștri să obțină rezultate impunatoare purtîndune faima în toată Republica. Sportivul anului 2021 a fost desemnat Cornilov Alexandru? la proba de haltere ??‍♂️ și Mihaela Gabor ?Sportiva anului 2021 la Judo ?
Patron Sorin ?
Grosu Marina ?
Grosu Gheorghe?
Antrenor: Natalia Patron
Rudnic Sabina ?
Sadavoi Cristina ?
Golban Raluca ?
Antrenor: Viorel Midrigan
Goștinari Gabriel??‍♂️
Bîrsan Pavel?️
Antrenor: Cucoș Oleg
Echipa de Fotbal U15 au fost premiați cu ?fiind pe locul ? în Campionatul Republici Zona Nord.
Antrenor: Cucoș Eugen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *