Noutăți

,,INTERNATIONAL CUP OF HOPES,, Decathlon-România-2023.

MIȚIC ALEXANDRU ESTE CAMPIONUL INTERNAȚIONAL AL SPERANȚELOR U11 la tenis de masă în cadrul competiției,,INTERNATIONAL CUP OF HOPES,, Decathlon-România-2023.

După două zile de concurs încărcate cu multe partide spectaculoase și pline de emoții, ia sfîrșit marea competiție internațională desfăsurată la data de 1-2 decembrie 2023 în sala polivalentă din Dumbrăvita-Timișoara. Sau prezentat un număr de 230 de sportivi din șapte țări : Serbia, Italia, Austria, Israel, Spania, România și R.Moldova.

 Școala de Sport ,, D. Atanasov,, a fost reprezentată de 3 sportivi : 

Mițic Gabriel, Musteață Cristi și Mițic Alexandru. Toți trei au avut performanțe uimitoare reușind să ajungă pe tabloul principal al competiției. Mițic Alexandru a reușit să aducă 2 medalii pentru școala sportivă, medalia de bronz la categoria U10, și aurul la categoria U11. De mentionat că lupta în întîlnirea finală a fost intre Mițic Alexandru-Copaceni-Sîngerei-R.Moldova și Borghese Giorgio-Lombardia-Italia. Mițic Alexandru a învins cu scorul de 3-1.

Multumesc administrației Școlii Sportive pentru aportul financiar acordat și susținerea sportivilor la această competiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *