Anunțuri și evenimente, Noutăți

Turneul Internațional de Handbal „Respect Prin-handbal”

La data de 8-9 și 10.09.2023 s-a desfășurat un Turneu internațional de handbal feminin și masculin impresionant! Cu 15 echipe participante, a fost o competiție foarte încântătoare și intensă. Meciurile interesante nu numai că au demonstrat talentul și pasiunea jucătoarelor, dar au și adus un entuziasm aparte în rândul spectatorilor și al tuturor celor implicați.

Cuvântul de salut al vicepreședintelui raionului dl Iulian Erimei, este o recunoaștere importantă a importanței acestui turneu și a potențialului său de a inspira tinerii sportivi. Sponsorii, cum ar fi SRL FLV-ASCENT, SRL Gelibert, Rustica Villa, Magazinul Sport Accent, Aici Pentru Tine, au jucat, de asemenea, un rol vital în asigurarea succesului competiției prin susținerea lor financiară și prin furnizarea de echipamente sportive pentru participanți.

Gesturile generoase ale secretarului federației de handbal dl Vizitiu Nicolae, și darurile aduse au adăugat o notă specială evenimentului și au arătat recunoștința pentru eforturile tuturor celor implicați. De asemenea, gazda, directorul Liceului Teoretic “Nicolae Casso,” dna Viorica Crăciun, merită mulțumiri pentru ospitalitatea sa și pentru faptul că a făcut posibilă desfășurarea turneului pe terenul lor sportiv.

Toți acești oameni și organizații au contribuit la reușita și prestigiul competiției și merită felicitări pentru sprijinul lor dedicat sportului și comunității. Sperăm că evenimentul a fost memorabil și că a adus bucurie tuturor participanților și spectatorilor.

Rezultatele turneului:

La junioare 2007-2009.
Locul 1 SSSH nr.2 Chisinau(antrenor Andreev Vitalie).
Locul 2- ȘSSH nr.2 Chisinau( Scutelnic Andrei).
Locul 3 – LT,,N.Casso”Chiscareni)

Junioare 2010 si mai mici.
Locul 1-SS,,D.Atanasov”Singerei.
Locul 2-LT,,A.Agapie”.
Locul 3-LT,,N.Casso”

Baieti
Locul 1-LT,,A.Agapie”
Locul -2 -SS,,D.Atanasov”Singerei
Locul 3 -SS Falesti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *